Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendelimburg.nl


  Helderzienden uit Limburg geven advies en hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Mathilda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendelimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Mathilda, dank voor het korte en bondige advies. Ik ga uw adviezen opvolgen.

Toin.




Ervaring van Toin met helderziende Mathilda   Ervaring van Toin met helderziende Mathilda   Ervaring van Toin geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Tof en lieve dame en zeer goede gesprek ze kan goed aanvoelen x.




Ervaring van Fatih met helderziende Mathilda   Ervaring van Fatih met helderziende Mathilda   Ervaring van Fatih geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Fijn medium, rechtdoor zee en geeft eerlijke antwoorden. Veel aan je advies gehad. Bedankt.




Ervaring van Suzanne met helderziende Mathilda   Ervaring van Suzanne met helderziende Mathilda   Ervaring van Suzanne geplaatst op 7 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Heel lieve dame, die bij de feiten blijft, niet langdradig doet, concrete toekomst onthuld, gelijklopend met de "betere" mediums.




Ervaring van C.C met helderziende Mathilda   Ervaring van C.C met helderziende Mathilda   Ervaring van C.C geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Super lieve vrouw, net kort maar leuk telefoongesprek met Mathilda gehad. Was zeer fijn en aangenaam, mij hoor je zeker nog terug.




Ervaring van An met helderziende Mathilda   Ervaring van An met helderziende Mathilda   Ervaring van An geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Mathilde, je hebt me zo goed geholpen. Je voelde alles maar dan ook alles perfect aan. Alles wat je zei was helemaal juist. Ben zo blij dat ik het nu zeker weet en wat ik moet doen. Hartelijke dank.




Ervaring van Nancy met helderziende Mathilda   Ervaring van Nancy met helderziende Mathilda   Ervaring van Nancy geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Mathilda is een zeer goed medium
Kan super invoelen . Ik spreek haar regelmatig . Dankjewel Mathilde ik houd je op de hoogte . Liefs i.




Ervaring van I met helderziende Mathilda   Ervaring van I met helderziende Mathilda   Ervaring van I geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Mathilda, super bedankt voor dit gesprek. Wat ik in mijn hoofd had klopte helemaal met wat jij mij vertelde. Voel me een stuk beter nu. Ik ga je zeker snel nog eens bellen.
.




Ervaring van Cindy met helderziende Mathilda   Ervaring van Cindy met helderziende Mathilda   Ervaring van Cindy geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Mathilda, zojuist ( 25-09-2019 rond 16:40 uur ) hebben we een gesprek gehad over mijn school. Ik heb jou vaker gesproken en iedere keer geef je mij rust, goede adviezen. Ik ben zeer benieuwd naar de uitkomsten en ik hou je op de hoogte.

Knuffel en kus
Groetjes Bo.




Ervaring van Bo met helderziende Mathilda   Ervaring van Bo met helderziende Mathilda   Ervaring van Bo geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Mathilde, je hebt mij weer gerustgesteld zoals altijd.
Je zei dat het meisje goede bedoelingen heeft met mijn zoon. Mijn twijfel heb je weg genomen. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Dank je weer.




Ervaring van Hakima met helderziende Mathilda   Ervaring van Hakima met helderziende Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Beste Mathilda

Ik heb je vanavond weer gesproken en telkens blaas je me omver. Je wijze raad en inzichten zijn gewoon subliem. Je zit er altijd pal op. Dank u wel.
Dikke merci.




Ervaring van Nina met helderziende Mathilda   Ervaring van Nina met helderziende Mathilda   Ervaring van Nina geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Matilda, elke keer als ik ergens twijfel over heb of onzeker over iets ben dan bel ik jou om bevestiging of advies te krijgen. Jouw voorspellingen zijn bijna altijd treffend. Ik spreek je nu zeker 5 jaar en al die tijd heb je mij bij alle gebeurtenissen in mijn leven bij gestaan met jou wijze woorden en kloppende voorspellingen. Tot horens. Liefs Hakima.




Ervaring van Hakima met helderziende Mathilda   Ervaring van Hakima met helderziende Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Mathilda, je bent een lieve vrouw met wijze woorden. Je geeft zeer goede inzichten waar ik iets mee kan. Ik spreek je snel weer als ik een vraag heb.




Ervaring van Nicol met helderziende Mathilda   Ervaring van Nicol met helderziende Mathilda   Ervaring van Nicol geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  dank je wel lieverd voor leuk gesprek. veel is herkenbaar en waar spreek later dik kus Brigitte.




Ervaring van brigitte met helderziende Mathilda   Ervaring van brigitte met helderziende Mathilda   Ervaring van brigitte geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Mathilda, je hebt mij verheldering en antwoorden gegeven die ik wou weten. Je gaf me een maand aan die u niet kon weten. Kracht inzicht en opheldering heeft het mij gegeven. Raakte me diep, ik bel u zeker weer een keer. Heel veel liefs T.




Ervaring van Thia met helderziende Mathilda   Ervaring van Thia met helderziende Mathilda   Ervaring van Thia geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Beste Mathilda, je kan echt de kern van de zaak verwoorden. Ik wacht nu af tot november. bedankt. groetjes kat.




Ervaring van kat met helderziende Mathilda   Ervaring van kat met helderziende Mathilda   Ervaring van kat geplaatst op 28 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Zojuist heb ik Matheid gesproken, wat een lieve eerlijke vrouw. Ze omschreef de situatie zoals het is, was direct raak zonder dat ik haar iets vertelde. Een vrouw met kracht EN bemoediging en advies. Dank je wel lieve Matilda een kus en een knuffel. Joy.




Ervaring van Joy met helderziende Mathilda   Ervaring van Joy met helderziende Mathilda   Ervaring van Joy geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Ik heb voor de eerste keer met jou gesproken, ik wacht op de resultaten van je voorspellingen.

Ik bel je zeker nog eens terug , je bent een zeer toffe vrouw om mee te praten.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Mathilda   Ervaring van Inge met helderziende Mathilda   Ervaring van Inge geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  In 1 woord perfect. Bellen waard, ze voelt goed aan, en geeft snelle zuivere antwoorden. Vrouw die oprecht en vriendelijk is.




Ervaring van Sel met helderziende Mathilda   Ervaring van Sel met helderziende Mathilda   Ervaring van Sel geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Dag Mathilda,

ik heb je zonet gesproken, je wist rust te brengen en kwam duidelijk over.
Momenteel zit ik in een groeiproces waar ik veel uit ga leren.
wat er verder komen zal zal wel duidelijk worden als het komt.
lk ben alvast benieuwd naar wat er me te wachten staat.
bedankt
karolien.




Ervaring van karolien met helderziende Mathilda   Ervaring van karolien met helderziende Mathilda   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Ik had deze dame eerder gesproken, en ik vind haar zo goed en zuiver. Bedankt van Carolien.




Ervaring van Carolien met helderziende Mathilda   Ervaring van Carolien met helderziende Mathilda   Ervaring van Carolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Zelfs een naam van iemand die ik ken kon ze opnoemen. Erg onder indruk. Bedankt. :).




Ervaring van J. met helderziende Mathilda   Ervaring van J. met helderziende Mathilda   Ervaring van J. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Mathilda is geweldig. Bel haar.
Ik kreeg zelfs een boodschap van mijn overleden oom. Echt heel bijzonder.




Ervaring van B met helderziende Mathilda   Ervaring van B met helderziende Mathilda   Ervaring van B geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Net een gesprek gehad met Mathilde. De verbinding was niet zo goed maar ze gaf wel enkele rake dingen mee. Ik ben tevreden.




Ervaring van Sarah met helderziende Mathilda   Ervaring van Sarah met helderziende Mathilda   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Mathilda, mensen komen niet zomaar op ons pad ik waardeer erg ons gesprek.
Bedankt voor jouw toelichting over mijn essentie en hond.
Uw informatie komt niet uit de astrale laag doch uit de lichtsferen, ik kan een gesprek met jou enkel aanbevelen.
Lieve groet.




Ervaring van x met helderziende Mathilda   Ervaring van x met helderziende Mathilda   Ervaring van x geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Wow, zeker een aanrader. ze kon heel goed invoelen.




Ervaring van Chanti met helderziende Mathilda   Ervaring van Chanti met helderziende Mathilda   Ervaring van Chanti geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Een heel goed gesprek gehad met Mathilde goed advies gekregen. Ga je zeker binnenkort nog bellen.
Gr Linda .




Ervaring van Linda met helderziende Mathilda   Ervaring van Linda met helderziende Mathilda   Ervaring van Linda geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Mathilda ik heb je zojuist gesproken IK VIND JOU EEN TOPPER .
Wat je zei klopte en gaf mij ook een heel goed gevoel Zal in de toekomst zeker nog bellen met je . Je bent een lief mens en een vakvrouw liefs LIDA.




Ervaring van Lida met helderziende Mathilda   Ervaring van Lida met helderziende Mathilda   Ervaring van Lida geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Mathilda, je geeft me veel tips en ziet het zo helder. Je voorspellingen komen uit. Dank je daarvoor.




Ervaring van Anoniem met helderziende Mathilda   Ervaring van Anoniem met helderziende Mathilda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Dank uw wel. Super mooi , : ).Bless u.




Ervaring van Wendy met helderziende Mathilda   Ervaring van Wendy met helderziende Mathilda   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Wat ben je toch goed. Kort maar duidelijk. Wat heb ik toch veel aan jouw advies. Topper ben je, Mathilda.




Ervaring van Miek met helderziende Mathilda   Ervaring van Miek met helderziende Mathilda   Ervaring van Miek geplaatst op 22 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  In een woord SUPER.
Voelt zaken heel snel aan, kan het goed overbrengen, praktisch, inlevend.

SUPER. Had er veel aan.

XX Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Mathilda   Ervaring van Karin met helderziende Mathilda   Ervaring van Karin geplaatst op 2 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Mathilda, Dankjewel voor het fantastische gesprek. Zo fijn dat iemand je direct begrijpt, voelt en de zaken helder uiteenzet. Het geeft mij zoveel levens geluk en vertrouwen in de gezette stappen. Je bent een bijzonder eerlijk en helder medium. Heel puur.
Al het goeds voor jou.

Liefs G.




Ervaring van g met helderziende Mathilda   Ervaring van g met helderziende Mathilda   Ervaring van g geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Heel bijzonder Mathilda wat jij allemaal door krijgt. Het klopt precies. Het geeft mij rust dat het uiteindelijk goed gaat komen met mij. Sowieso gaat het al veel beter. Dankzij jouw juiste voorspellingen heb ik vertrouwen in de nabije toekomst.




Ervaring van Anoniem met helderziende Mathilda   Ervaring van Anoniem met helderziende Mathilda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Bedankt voor het duidelijke gesprek Mathilde. En wat super leuk dat je mijn toekomstige opleiding zag. Ben zo blij met deze bevestiging. Liefs i.




Ervaring van I met helderziende Mathilda   Ervaring van I met helderziende Mathilda   Ervaring van I geplaatst op 15 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendelimburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendelimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendelimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendelimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden