Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendelimburg.nl


  Helderzienden uit Limburg geven advies en hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sissi
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendelimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Sissi is een integer en lief medium die tegelijkertijd heel goed weet waarover ze praat.
Bij een eventuele onduidelijkheid laat ze niet los en zal ze, kost wat kost, zodanig onderzoeken totdat er duidelijkheid is.
Ik heb veel aan Sissi te danken mbt inzichten verkrijgen en lijntjes uitzetten.
Ik raad Sissi zeker aan als je duidelijkheid wil mbt een bepaalde situatie of een bepaald probleem.

.




Ervaring van Jeanine met helderziende Sissi   Ervaring van Jeanine met helderziende Sissi   Ervaring van Jeanine geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Dank je wel je bent geweldig. Merci voor de foto aan heilige Tita.




Ervaring van Anneke met helderziende Sissi   Ervaring van Anneke met helderziende Sissi   Ervaring van Anneke geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Sissi, je bent geweldig.
Je helpt mij keer op keer weer de positiviteit op te pakken en je leert mij hoe ik spiritueel met de uitdagingen om moet gaan. Bij elke telefoongesprek kom ik tot nieuwe Inzichten. Je bent liefdevol en wilt graag helpen en steekt zelfs een kaarsje aan als extraatje.
Ik wil je bedanken voor je mooie voorspellingen.




Ervaring van S met helderziende Sissi   Ervaring van S met helderziende Sissi   Ervaring van S geplaatst op 6 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  lieve Sissi, bedankt voor de steun, je hulp.
Niets is je teveel en altijd als ik je bel krijg ik zonder vragen een liefdevol kaarsje aangestoken van je om de hulp extra kracht te geven.
Gelukkig komen de dingen ook goed zoals je zegt.
Knuf.




Ervaring van anoniem met helderziende Sissi   Ervaring van anoniem met helderziende Sissi   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Dankjewel voor je advies, de kaarsen en het zo begaan zijn met je klanten ook na de telefoon. Altijd een plezier om met jou te bellen en al je voorspellingen komen steeds uit. Dankjewel.




Ervaring van Julie met helderziende Sissi   Ervaring van Julie met helderziende Sissi   Ervaring van Julie geplaatst op 4 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Sissi, het was een heel open en klaar gesprek. Het was een bevestiging van mijn gevoel. Ze zit echt wel juist.
Dank je.
M.




Ervaring van M met helderziende Sissi   Ervaring van M met helderziende Sissi   Ervaring van M geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Hey Sissi, zeer fijn om nog es even met jou "van gedachten", "van gevoel" te wisselen. Het met jou te kunnen hebben, over wat me zeer na aan het hart ligt, warme groet. (27/04).




Ervaring van Myriam met helderziende Sissi   Ervaring van Myriam met helderziende Sissi   Ervaring van Myriam geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Lieve Sissi, twee weken geleden vroeg ik aan u of mijn dochter en schoonzoon veilig terug naar huis zouden komen van de vakantie bestemming. U zij volmondig ja en ja, ze zijn veilig en gezond terug gekomen. Dank je wel voor het goede raad.




Ervaring van Linda met helderziende Sissi   Ervaring van Linda met helderziende Sissi   Ervaring van Linda geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Aangename vrouw om mee te praten. Ik ben blij dat ik haar heb gesproken. Tot later nog eens Sissi.




Ervaring van Inge met helderziende Sissi   Ervaring van Inge met helderziende Sissi   Ervaring van Inge geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Sissi, dank je wel voor het gesprek, de steun, het licht dat ik heb mogen ervaren en de tips die mijn hebt gegeven. Het helpt en het werkt.
Lieve en warme groetjes.




Ervaring van Linda met helderziende Sissi   Ervaring van Linda met helderziende Sissi   Ervaring van Linda geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Sissi dankjewel voor het fijne gesprek en het feit dat je zelf de intentie aangaf om een kaars aan te steken met beide foto's bij heel liefdevol.




Ervaring van Inge met helderziende Sissi   Ervaring van Inge met helderziende Sissi   Ervaring van Inge geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Goeie dag Sissi. Hartelijk dank vr het hele fijne, geruststellende gesprek van daarnet (17/01) zeer waardevol. Warme groet.




Ervaring van Myriam met helderziende Sissi   Ervaring van Myriam met helderziende Sissi   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Moeite waard om met Sissi in contact te komen komt met oprechte dingen die men kan plaatsen en nu afwachten natuurlijk maar hou jouw op de hoogte.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Sissi   Ervaring van Angela met helderziende Sissi   Ervaring van Angela geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  een heel lieve dame die oprecht zegt wat ze doorkrijgt.
draaid niet rond de pot.
ook een heel goed gevoel gekregen na het gesprek met haar, had weer energie en batterijen waren opgeladen
hartelijk dank hiervoor.




Ervaring van JJ met helderziende Sissi   Ervaring van JJ met helderziende Sissi   Ervaring van JJ geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Aangenaam consult gekregen. En een blokkade samen kunnen wegwerken. Helder, krachtig en een warme persoonlijkheid. Leuk om samen te werken.




Ervaring van Bibi met helderziende Sissi   Ervaring van Bibi met helderziende Sissi   Ervaring van Bibi geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendelimburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendelimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendelimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendelimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden