Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendelimburg.nl


  Helderzienden uit Limburg geven advies en hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendelimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elena,

Ik heb je een paar keer gesproken. En 1x zelfs 3x in een week, want achter elkaar kwamen dingen uit die je zei.
Ik voelde ook altijd een bepaalde rust als we ophingen. Je bent erg goed in wat je doet en verkoopt geen onzin of wat mensen willen horen. En ik waardeer dit heel erg.

Dank je wel.




Ervaring van C. met helderziende Elena   Ervaring van C. met helderziende Elena   Ervaring van C. geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vera Ann
  Ervaring met helderziende Vera Ann
  Dank je wel.
Door jou super inzichten en enorm invoelen.
Weet ik toch een rust te vinden in moeilijke tijden.




Ervaring van H met helderziende Vera Ann   Ervaring van H met helderziende Vera Ann   Ervaring van H geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Beste Sherlock, ik heb het niet zo met getuigenissen schrijven, maar deze keer doe ik het toch. Toen ik je laat op de avond belde had je quasi geen informatie nodig om tot de kern van de zaak te komen. Je kreeg ook spontaan contact met overleden familieleden van mij. Ook tijdens ons tweede gesprek was je loepzuiver, zonder oordeel, voor jou bestaan er geen taboes. Integer, met respect en een vleugje humor, dat is hoe jij met mensen werkt. Je hebt mijn gevoel bevestigd, en de situatie in het juiste positiever perspectief geplaatst. Die man zie ik inderdaad echt als een geschenk in mijn leven en ik wens mij dat al je voorspellingen mogen uitkomen.
Hopelijk tot binnenkort.
En dank je wel voor jou.

De vrouw die heel graag naar zee wil verhuizen.




Ervaring van Sophie met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Sophie met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Sophie geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roxy
  Ervaring met helderziende Roxy
  Roxy is een super super lieve warme dame die de nagel op de kop slaat met haat gave, een toptalent. Dus zeker de moeite waard om met haar een gesprek aan te gaan en al de vragen te stellen die je bezighouden. Geen vraag is haar onbekend, dus bel haar en je zal het zelf ondervinden. Aan Roxy bedankt voor het verhelderend gesprek, tot hoors, liefs Carine.




Ervaring van carine met helderziende Roxy   Ervaring van carine met helderziende Roxy   Ervaring van carine geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Bedankt Olga, om me meer in mijn kracht te zetten en jouw geduld. Sorry dat ik soms twijfel en overstuur ben. Weet dat dit best een hobbelige weg is in mijn situatie met S en geduld zal moeten hebben. Sandra.




Ervaring van Sandra met helderziende Olga   Ervaring van Sandra met helderziende Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laaya
  Ervaring met helderziende Laaya
  Wauw Laaya, wat een bijzonder gesprek heb ik met u gehad. U kon mij dingen vertellen die niemand en dan ook echt niemand kon weten en heeft gezien. Grote dank.




Ervaring van O met helderziende Laaya   Ervaring van O met helderziende Laaya   Ervaring van O geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elana, ik heb jou al meerdere gesproken ivm de breuk van mijn niet alleen grootste liefde maar diepste liefde. Hij is terug op mijn pad en in mijn leven. Alles is precies gegaan zoals je had verspeld. Je was voor mijn een lichtpunt in mijn uitzichtloze situatie. Je bent altijd heel nuchter en eerlijk geweest, ook als je minder nieuws had te melden maar altijd met het nodige respect. Je maakt er geen feel good show van. Je bent heel zuiver en ziet en voelt de dingen haarscherp aan. Je bleef altijd bij jouw zelfde verhaal en gevoel. Bedankt uit het diepste van mijn hart om mij te steunen in 1 van de donkerste periode uit mijn leven. Mede door jouw steun ben ik of wij beter gezegd, eindelijk thuisgekomen bij elkaar. Mijn oneindige dank daarvoor. Lieve groet. Sofie.




Ervaring van Sofie met helderziende Elena   Ervaring van Sofie met helderziende Elena   Ervaring van Sofie geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Bedankt Stientje, je voorspelling voor wat betreft mijn zoon is uitgekomen. Binnen 3 maanden gaat hij verhuizen.




Ervaring van anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Zonet een topreading gehad met Nima, ziet onmiddellijk wat er speelt heb vertrouwen in de voorspelling.




Ervaring van Grace met helderziende Nima   Ervaring van Grace met helderziende Nima   Ervaring van Grace geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, ik bel al even en moet je zeggen dankjewel. Jij heb aldoor gezegd lieverd het komt goed maar voor nu loslaten, mede door jou hulp gelukt. En nu is het allemaal op z,n plaats gekomen, ik ben gelukkig nu het is uitgekomen xxxx Zo dankbaar dat jij er voor me bent.

Your make the world looks better, angel Sanne. DIKKE XXXX LIN.




Ervaring van Lin met helderziende Sanne   Ervaring van Lin met helderziende Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ina
  Ervaring met helderziende Ina
  Wauw. Zo gedetailleerd. In ons gesprek kwamen 8 personen langs. Het klopte allemaal tot op het detail. Allemaal zaken die niemand kon weten. Vriendinnen beschreven tot in de detail en ook de persoon waarover ik belde, kloppend tot in het detail. Inclusief huidige stiauries en eigenschappen. Dus WAUW. Zuiver, puur, eerlijk en oprecht en zeker ook humor.Dank je wel Ina. Tot over 6 maanden.




Ervaring van Marjolein met helderziende Ina   Ervaring van Marjolein met helderziende Ina   Ervaring van Marjolein geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Dankjewel voor de raad en fijn dat je 's avonds geheel spontaan nog een extra healing wil sturen gericht op een pijnlijk linkeronderbeen.
Anoniem.




Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Ik bel Lili al een jaar of twee wanneer ik behoefte heb aan een klankbord. Lili is eerlijk, snel en onthoudt je verhaal ook. Haar voorspellingen komen uit. Tijd is weliswaar een lastige, maar wat ze zegt komt vroeg of laat uit. Haar geduld is ook fijn, heb niet het gevoel dat er over mij geoordeeld wordt. Een aanrader.




Ervaring van Anoniem met helderziende Lili   Ervaring van Anoniem met helderziende Lili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Voorspellingen zijn echt uitgekomen.
U voorspelde dat mijn vriendin onverwacht zwanger zou raken op jonge leeftijd en nog andere paar dingen. Is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Karine   Ervaring van Anoniem met helderziende Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tjitske
  Ervaring met helderziende Tjitske
  Dank je wel en mijn excuses voor het afspringen van de lijn. Je komt zonder omslachtig te zijn, gauw tot de kern en komt eerlijk over.




Ervaring van Greta met helderziende Tjitske   Ervaring van Greta met helderziende Tjitske   Ervaring van Greta geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique,

Ik heb je net gebeld, sorry credits waren op. Ik kon je niet bedanken. Wel een mooie reading gehad. Nu afwachten wanneer het uitkomt. Ik heb ook andere mediums gebeld, echter kreeg ik totaal iets anders te horen. Wat vind ik de tijdsaanduiding prachtig.

Dikke knuf.




Ervaring van Anoniem met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  Meine is goed, snel, duidelijk, zeer vriendelijk Medium.




Ervaring van anoniem met helderziende Meine   Ervaring van anoniem met helderziende Meine   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunther, wat heb ik fijn met je gesproken. je weet over die ene vreter.
Ik wil je ontzettend bedanken voor je lieve woorden en inzichten. Je hoort mij zeker weer. Dikke knuffel van de dame die foto heeft gestuurd naar je. Abrazo.




Ervaring van anoniempie met helderziende Gunter   Ervaring van anoniempie met helderziende Gunter   Ervaring van anoniempie geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Hey Moni
Heb je net gesproken maar credit was op. Je geeft een zeer gedetailleerde uitleg en je bent echt 1 van de beste die ik ooit heb gesproken. Ik bel je snel weer. Dikke kus.




Ervaring van anoniem met helderziende Moni   Ervaring van anoniem met helderziende Moni   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Weeral bedankt je zat er direct op en mijn vermoeden heb je bevestigd. Amber tof medium, die luistert en zich niet opdringt en raad geeft en handvaten waar je iets mee kan.

Bedankt lieve Amber.




Ervaring van inge met helderziende Amber   Ervaring van inge met helderziende Amber   Ervaring van inge geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vaneza
  Ervaring met helderziende Vaneza
  Vaneza is echt ontzettend goed in de situatie omschrijven en ook in wat ze ziet in de toekomst. Het klopt gewoon wat ze zegt en ze ziet het nogmaals super goed.




Ervaring van N met helderziende Vaneza   Ervaring van N met helderziende Vaneza   Ervaring van N geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esmay
  Ervaring met helderziende Esmay
  Lieve Esmay,

Wij bellen inmiddels al een hele tijd en elke keer weer weet je mij gerust te stellen. Geen vraag is te gek en hoe vaak ik hem ook stel je blijft geduldig. Je helpt mij dingen goed te zien en helpt mij elke keer weer in mijn ontwikkeling. Tot nu heb je elke keer gelijk gehad.. je bent een topper.




Ervaring van S met helderziende Esmay   Ervaring van S met helderziende Esmay   Ervaring van S geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Je zei voorzichtig dat je niet echt voelde dat het deze job zou worden. idd ik ben niet aangenomen, je was juist. Ik hoop oprecht dat je de andere zaken ook juist aanvoelt want die zijn wel positief.
Dankje voor je geduld met me.
Patricia.




Ervaring van Patricia met helderziende Gazali   Ervaring van Patricia met helderziende Gazali   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hartelijk dank Beau voor de tip om een boos brief te schrijven. Wat een opluchting om het van je af te schrijven en wat fijn om te merken dat de mening van anderen me ineens minder raakt.
Dank. Else.




Ervaring van Else met helderziende Beau   Ervaring van Else met helderziende Beau   Ervaring van Else geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Ik heb je net gesproken zonder voor informatie je kon me zo veel vertellen echt wow.
Je bent echt waardevol.
Daysi.




Ervaring van Deisy met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Deisy met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Deisy geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ik belde Nina op om te vragen of iemand weer contact zou opnemen in de toekomst. Ze zei binnen 10 dagen en ja hoor. Ik kreeg een appje binnen die dagen. Bel haar al jaren en het is altijd raak.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Hierbij een getuigenis voor Yuorah omdat ze dat meer dan waard is. Heb haar in een korte periode meerdere keren gebeld en ze weet altijd de situatie goed aan te voelen zonder daar 100 vragen aan vooraf te stellen. Ze is doortastend, recht door zee en houd je niet langer aan de lijn dan nodig is. Soms is 5 min al voldoende. Ze is een topper. De beste op deze lijn.




Ervaring van Yvonne met helderziende Yuorah   Ervaring van Yvonne met helderziende Yuorah   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Elena, in januari hebben wij elkaar gesproken. Wat je zei klopte gewoon. Je zag duidelijk wat er speelt in mijn leven. Je hebt het goed gezien. Het eerste is uitgekomen. De nieuwe persoon is gekomen. Ik ga er van genieten en laat het op mij afkomen. Dank je wel lieve Elena. Veel knuffels en tot gauw. D.




Ervaring van D met helderziende Elena   Ervaring van D met helderziende Elena   Ervaring van D geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Wauw Anouk, je blaast mij van mijn sokken. Zonder dat mijn vraag hierover ging of ik ook maar iets had vertelt wist jij exact in welke periode van mijn leven ik hem heb leren kennen, dat ik kinderen had inclusief het juiste aantal kids en dat hij er geen heeft. Dit kon jij onmogelijk weten. Wat ben ik onder de indruk. Ik heb alle vertrouwen in je voorspelling en zal het je laten weten wanneer het uit is gekomen.
Je bent een lieve maar duidelijke vrouw die je niet naar de mond praat maar eerlijk is en je daarnaast indien nodig liefdevol coacht.
Dankjewel Anouk.




Ervaring van S met helderziende Anouk   Ervaring van S met helderziende Anouk   Ervaring van S geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Lieve Lobke, Bedankt voor je steun. Tot snel.




Ervaring van Ingrid met helderziende Lobke   Ervaring van Ingrid met helderziende Lobke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roy
  Ervaring met helderziende Roy
  Dank je wel Roy, voor je uitleg. Heel scherp. Ik herkende alles. Je bent heel zuiver.




Ervaring van A. met helderziende Roy   Ervaring van A. met helderziende Roy   Ervaring van A. geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roy
  Ervaring met helderziende Roy
  Vandaag een fijn gesprek gehad met medium Roy. Confronterend wel maar dat is ok. Ik hou van je eerlijk- en oprechtheid. Je zet me met beide benen op de grond.
Ik neem je gesprek met informatie zeker mee.

Dank je wel Roy.

Liefs R, moeilijke naam, je weet wel wie




Ervaring van R met helderziende Roy   Ervaring van R met helderziende Roy   Ervaring van R geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi Sophia,
Altijd fijn je te spreken. We kunnen altijd met elkaar lachen en als ik je gesproken heb voel ik me ook weer vrolijk. Hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ook wat de koning betreft. De koningin die wacht geduldig. Haha.

Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met helderziende Sophia   Ervaring van Cindy met helderziende Sophia   Ervaring van Cindy geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Hang net op, en wat sta ik heel goed in mijn kracht. Een warme begripvolle vrouw met de juiste en eerlijke inzichten heb je me al gegeven. Daarom nu hoog tijd om een review te plaatsen. Wat ik ook heel goed vindt, dat jullie door strenge screenings moeten gaan, voor jullie geschikt zijn om de mensen verder te kunnen helpen, en dat schept ook vertrouwen naar de klanten. Gezien er ook lijnen zijn met oplichters, waar ik jammer genoeg al veel ervaringen mee heb. Diegene die jouw gescreend hebben, mogen trots zijn op jou.




Ervaring van Sandra met helderziende Olga   Ervaring van Sandra met helderziende Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Lieve Lena, ontzettend bedankt voor je snelle reactie via de mail. Ik ga je advies opvolgen en het voor nu afschuiven op verkeerde timing en geduld en vooral vertrouwen houden dat, als alles rustig is bij hem, wij samen zullen zijn. Ik begrijp heel goed dat het tijd nodig heeft. Vorige keer had je gelijk wat betreft het contact. Liefs.




Ervaring van ST met helderziende Lena   Ervaring van ST met helderziende Lena   Ervaring van ST geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendelimburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendelimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendelimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendelimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden